Tu..

Tu..

,,Clipe.Clipe de fericire,clipe ce ni s-au scurs parca printre degete la fel ca si nisipul in care ti-am gravat frumosul nume.
,,Tu”,ce cuvant frumos.Tu mi-ai facut inima sa se cufunde in tainele vietii,tot Tu m-a faci sa te urasc.Tu stii sa ma salvezi,Tu ma faci sa ma pierd,sa uit de tot.Sa-mi deschid sufletul,sa-mi fac din inima-mi altarul tau.Dar doare.
Zambete.Este tot ce-mi amintesc atunci cand vine vorba de tine.”
Vreau o lumanare,e prea intuneric in mintea mea.

,,Si ma pierd,ma pierd in timp,in vise,in sperante.Doar Tu ma poti salva,doar Tu ma poti indruma.Te iubesc.Te iubesc pentru momentele in care esti langa mine.Te iubesc pentru fericirea pe care mi-o oferi.”

Dar nu.Noaptea aceasta ma simt iar foarte singura,atuncata-n lume fara a avea pe cineva aproape.Pe cineva care sa ma iubeasca,sa aiba un loc in inima sa doar pentru mine.Cineva pentru care sa fiu cea mai importanta.Cineva care sa ma asculte oricand,fara sa se plictiseasca.Cineva care sa ma imbretiseze mereu cu dor.Cineva cu care sa rad nebuneste,apoi sa-mi stearga lacrimile.
Cineva care sa-si aminteasca de toate chestiile neimportante.Cineva care sa stie cum sunt doar privindu-ma.Cineva care sa priveasca peste exterior.Sa-mi priveasca inima si sa fie doar al meu.
CIneva perfect in imperfectiuni.

Advertisements

Published by

Nicoleta

Dumnezeu este creatorul boltii mele palatine,dar mi-a lasat cuvintele sa decorez teatrul acestei vieti. Eu as vrea sa creez,asa cum respir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s