Image

Uitare..

Uitare..

Mai stii zilele in care vorbeati pana la rasarit? Sau orele in care va sarutati la nesfarsit? Sau minutele in care va priveati fara sa clipiti?
Acum il cauti,te intrebi de ce nu mai este.Te intrebi daca se intoarce.Incerci sa il regasesti,vrei sa fie iar langa tine.Iti doresti sa il vezi dimineata si sa poti sa fii fericita ca este al tau.Trec nopti si nopti in care plangi,in care nimeni nu intelege ce simti.Nopti de singuratate..Si credeai ca nu vei ajunge aici.Sunt zile si zile in care te plimbi fara vreun scop.Mergi spre nicaieri,iti lasi pasii purtati spre parfumul lui.Dar stai,parfumul lui este doar in mintea ta.Trec saptamani in care iesi afara sperand ca te vei intalni cu el,saptamani in care stai la fereastra sperand ca va trece pe aici.Trec luni in care,desi te simti singura,spui ca aproape l-ai uitat.Ai reusit deja sa schimbi pozele cu el din toata casa,ai reusit sa te obisnuiesti sa te invelesti singura.Viata ta e pustie,dar nu vrei sa renunti.Zambesti tuturor,vrei sa pari fericita.Spui ca esti foarte bine,ca nu mai conteaza ce a fost.Dar doar tu stii cate nopti ai plans,amintindu-ti de el.
SI cand nisipul rece si umed te atinge,te intrebi de ce nu este langa tine sa va scrieti numele intr-o inima.Te intristezi pentru ca nu te mai arunca in valuri,nu te mai imbratiseaza in soare,nu mai mancati impreuna inghetata,nu mai leneviti impreuna.Cuvantul ,,impreuna” ti se pare apasator,cu toate amintirile lui.A trecut aproape un an.Ai spus ca nu vei mai fi singura,dar parca nimeni nu iti este potrivit.
Si totul se naruie cand il vezi pe el..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s