Image

Fluturi,fulgi si tei..

Fluturi,fulgi si tei,,

Daca ar veni intr-o zi un necunoscut la tine si ti-ar spune ca te iubeste?
Daca ar veni intr-o zi la tine un caine cu un mesaj ,,sunt pentru tine”?
Daca intr-o zi ar ploua cu petale de trandafiri?
Daca intr-o zi nu ar mai rasari soarele?
Daca intr-o zi nu te vei putea misca?
Daca intr-o zi nu vei putea respira?
Daca intr-o zi nu ma vei vedea?

Oare suntem atat de aproape precum credem?Oare putem sa ne mandrim cu zambetul nostru larg si sincer,si putem sa ne oferim sa dam sfaturi,sa ajutam?
Este greu sa privesti un stol de pasari cum se indeparteaza usor usor de tine.intinzi mana,vrei sa le atingi frumusetea,dar deodata iti dai seama ca sunt prea departe.Pasari pe care le credeai atat de aproape.Oare asa este si cu visele pe care le avem?Vise ce azi ni se par atat de aproape,maine ar putea fi atat de indepartate?Sau oameni pe care ii vedem zilnic ar putea sa ne lase in urma,sa plece,sa nu mai stim nimic de ei?
Oare stim noi sa pretuim cu adevarat ceea ce avem? Stim noi oare sa ne bucuram de fiecare moment din viata?
Uneori mi-as dori sa fiu un fluture,sa traiesc doar cateva zile.Sa zbor pe meleaguri indepartate,sa simt natura in bratele mele,sa privesc minunat tot ce ma inconjoara.
Alteori imi doresc sa fiu un fulg de nea.Sa cad usor din nori si sa strabat lunga-scurta calatorie pana pe pamant.Sa vad ce inseamna cateva secunde.Si as vrea sa cad in palma unui copil ce vede zapada pentru prima oara.Sa simt cum ma strange cu caldura-i si cum se bucura de mine.
In alte zile imi doresc sa fiu un tei.Sa trec prin anotimpuri atat de schimbatoare.Primavara sa ma bucur de frunzele mele si de parfumul meu minunat,vara sa tin de umbra dragilor oameni,toamna sa pictez natura cu ale mele culori iar iarna sa gazduiesc pasarile si fulgii.
Iubesc fiecare anotimp,cu tot ce are el de oferit.Ti-ai acordat vreodata timp tie si naturii? Ai renuntat pentru o zi la planurile tale,ca sa vezi ce surprinzatoare este viata? Daca nu,ar fi bine sa incerci.
De ce sa ne lasam acaparati de monotonie cand viata este atat de frumoasa,dragii mei?De ce sa avem niste fete triste,fara zambet,sobre,cand putem sa radem ,,cu gura pana la urechi”?De ce sa regretam lipsa unei persoane cand ne putem distra cautand alta,mai buna?
Acum unii o sa spuna ,,da,dar nu vei gasi niciodata o persoana ca cea care a plecat”.Asa este,fiecare dintre noi suntem unici..dar daca locul lui/ei era in viata noastra,nu mai pleca. Persoanele care tin la tine vor face tot posibilul sa fie cat mai aproape,in caz de vei avea nevoie de ele..

Iubesc apusul.Acel joc nebunesc de culori ce te fac sa iti dai seama cat de mult conteaza cateva minute.Timpul parca trece mai repede cand privesti ceva frumos.Timpul parca trece mai repede cand facem ceea ce ne place.Timpul parca trece mai repede cand suntem fericiti.
Am intalnit un om care mi-a spus sa fac in viata doar ceea ce ma face fericita,caci viata este scurta si nu se merita sa nu profit de ea.Mi-a spus ca e important sa faci ceva pentru ca iti place,nu pentru ca asa trebuie.
De cele mai multe ori lucrurile interzise sunt cele mai palpitante.Pentru ca sentimentul de frica cu cel de extaz se impletesc,iar adrenalina te face sa te simti ca niciodata:mai fericit,mai puternic,mai frumos.
,,Poate ca pentru lume esti doar o persoana,dar pentru o persoana tu esti lumea ei”….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s