Image

De ce sa taci?

De ce sa taci?

Cand vine vorba de iubire,nu e loc de tacere.Cine iubeste cu adevarat trebuie sa aibe curajul de a-si marturisi dragostea.Stim cu totii acele povesti in care el e indragostit de ea,ea e indragostita de el,dar pentru ca nu isi spun,se intalnesc peste ani si ani,fiecare avand o alta ,,jumatate”.
Tu simti ca inima iti bate mai tare cand persoana iubita trece pe langa tine?
Tu simti ca nu mai ai cuvinte cand vine vorba sa vorbesti cu ea?
Poti tu oare sa simti ca ea este tot ce vrei,ca ea este persoana pe care o vrei toata viata langa tine,la bine si la rau?
Ai sters poze,ai renuntat la tot ce iti amintea de acea persoana,dar sufletul se incapataneaza sa o pastreze?Ei bine,atunci lupta! Nimeni nu are voie sa ia ceea ce este al tau,iubirea ta,fericirea ta,rostul tau in viata.
Annabel. Annabel daca ar iubi ar face orice ca sa fie cu perechea sa.Nu ar avea loc cuvine precum orgoliu,incapatanare.Nu.Pentru ca ea stie din toate cartile pe care le-a citit ca unele cuvinte,daca nu le spui la timpul lor,se vor pierde in timp si te vor face si pe tine sa mori incet incet,pe interior.Nu exista durere mai mare ca aceea sa regreti ca nu ai facut ce trebuia pentru el/ea.Nu exista regret mai mare ca ai avut o sansa si nu ai profitat de ea.
,,A trecut atata timp,nu mai stiu sa iti spun ce simt”..
Ea nu ar renunta la persoana iubita pentru ca ,,nu are curaj”.Ea si-ar demonstra dragostea oriunde si oricand,insa nu ar face asta la infinit.Daca persoana pe care ea o iubeste nu ii raspunde in niciun fel,atunci renunta. Si stii,este un proverb ,,Nu sunt trist ca am pierdut persoana pe care o iubesc,ci sunt trist ca ea a pierdut pe cineva care chiar ar fi facut orice pentru ea”.
Dragilor,daca persoana pentru care aveti voi sentimente nu va raspunde iubirii,nu luptati in zadar.Este ca si cum ai incerca sa salvezi toate frunzele de iarna. Ca si cum ai incerca sa prinzi toate picaturile de ploaie… O munca imensa pentru nimic..
Annabel ti-ar spune sa nu taci atunci cand vine vorba de iubire.

3 thoughts on “De ce sa taci?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s