Cum sa o iubesti/part.2

Cum sa o iubesti/part.2

1. Respect-o .Daca vrei sa fiti impreuna,daca vrei sa fie iubita ta,trebuie neaparat,dar neaparat sa o respecti. Niciodata nu o vei jigni!
2.Plictiseala impreuna. Ca sa aveti cat mai multe momente frumoase,trebuie sa petreceti cat mai mult timp,ca sa va cunoasteti in diferite ipostase.Tine minte,daca cineva se comporta urat cu chelnerul,asa se va purta si cu tine.
3.Plimbari. Poate nu ii plac ei chestiile siropoase,dar plimbarile nu le-ar refuza nici gand.Intrece-te cu ea pana la un anumit obiect!
4.Enerveaz-o si apoi surprinde-o cu o vizita la ea acasa.
5.Poarta discutii filozofice cu ea.Sa nu uiti ca apreciaza mereu inteligenta si curajul,asa ca daca vezi ca are chef de discutii lungi,nu ii da raspunsuri scurte.
6.Ii place sa te analizeze in functie de ceea ce zici/ceea ce faci,asa ca fii atent la orice detaliu!
7.Daca fumezi,nu lasa ca fumul sa se duca in ea.Daca se intampla asta,cere-ti scuze si gaseste o solutie. Poate nu o sa iti zica neaparat ca o deranjeaza,dar nici nu o sa o faci cea mai fericita.
8.Nu bea prea mult.Ok,vrei sa te distrezi,dar chiar nu o sa ii faca placere sa te care ea acasa.
9.Danseaza cu ea,chiar daca nu te descurci prea bine. Nimic nu o va bucura mai tare decat sa vada ca esti dispus sa faci orice pentru ea,dar totusi renunta la ,,figurile” tale penibile de dans.
10. Ascultati muzica buna impreuna.Asta nu inseamna sa ii pui manele sau melodii despre bautura,femei,sex,droguri etc. Mai bine informeaza-te inainte,ca sa nu ai parte de o privire ciudata din partea ei.
11.Nu te oferi sa o ajuti,de exemplu cu calculatorul,si apoi sa te faci ca uiti.Mai bine nu o incurci cand vine vorba de lucruri ca acestea.
12.Nu o plictisi cu conversatii tamite. Chiar nu o intereseaza ce ai facut tu toata ziua,cu cine te-ai intalnit sau ce ai vorbit.
13.Nu comenta niciodata ceva negativ de ea,nici de fata cu ea,nici in absenta ei pentru ca tot va afla.
14. Sa mirosi discret a parfum.Igiena e foarte importanta,si sa stii ca nu te va aprecia mai mult daca,efectiv,vei duhni a parfum!
15.o vei lasa sa se joace in parul tau,chiar daca trebuie sa plecati undeva.
16. Daca va aflati la primul sarut,sau printre primele,nu te repezi sa faci asta. Totul trebuie sa fie usor. Sarut-o doar cu buzele! Pentru ea conteaza aceste detalii care pentru tine poate sunt nesemnificative,iar daca i se va parea ca incerci sa o saruti prea pasional,i se va parea vulgar. Trebuie sa ai o limita in toate.
17.Poti sa o surprinzi cu imbratisari,dar asta nu inseamna sa o tii pana se sufoca.
18.Fii mereu tandru cu ea si nu te grabi!
19.Incearca sa fii dragut cu familia ei,dar nu exagera.

Advertisements

Published by

Nicoleta

Dumnezeu este creatorul boltii mele palatine,dar mi-a lasat cuvintele sa decorez teatrul acestei vieti. Eu as vrea sa creez,asa cum respir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s