Sa desenezi cu mainile tremurande sentimentele..

Sa desenezi cu mainile tremurande sentimentele..

Imagine

 

 

De ce este atat de greu sa exprimam ceea ce simtim? De ce trebuie sa ne ascundem sentimentele in spatele unor zambete false? De ce nu putem sa spunem clar persoanei iubite tot ce simtim pentru ea? De ce fac toti cei din jur ca totul sa para atat de greu,de imposibil si de fals? Oamenii spun prea repede ,,te iubesc” si prea greu ,,imi pare rau”,pentru ca si-au pierdut increderea pe drum. Si cand cineva iti spune aceste cuvinte nu stii daca sunt adevarate sau nu.Nu stii daca iti spune ca te iubeste doar pentru ca urmareste ceva,si nu stii daca iti spune ca ii pare rau pentru ca este ironic sau pentru ca incearca sa scape de vinovatie. Cuvintele,in simplitatea lor,sunt atat de complexe si atat de greu de rostit. Pentru ca exista anumite momente in care iti doresti din toata inima sa spui ceva,dar parca vorbele ti se opresc in gura,parca gatul tau este prea ingust si nu le lasa sa treaca,parca buzele-ti sunt lipite.Simti mii si mii de fiori,insa nu stii ce ar trebui sa spui.Nu stii daca acelea sunt sau nu cuvintele potrivite.Dar stii ca persoana de langa tine asteapta,si asteapta.. Si atunci duci o batalie dura cu tine in incearcarea de a spune acele cuvinte.

Si te simti ca si cum ai alerga,simti ca si cum este cea mai mare furtuna si tu esti prins in ea,simti ca esti ca un copil ce nu poate vorbi,ti-ai dori ca ochii tai sa contureze ceea ce simti sau macar sa reusesti sa-i desenezi cu mainile tremurande sentimentele.

 

One thought on “Sa desenezi cu mainile tremurande sentimentele..

  1. de ce? mereu aceeasi intrebare o adresam pentru raspunsurile pe care ni le dorim…de ce nu putem spune totul direct? poate pentru ca nu suntem siguri de ceea ce va raspunde celalalt…nu suntem siguri ca si celalalt are aceleasi sentimente pe care pe care le are…mai ales daca iti este si prieten/a iti este teama sa nu pierzi acea prietenie…aceasta teama te face sa te mai gandesti odata si inca o data pana renunti de tot si iti spui ca e mai bn sa nu dai frau liber sentimentelor….din teama de a nu suferi o respingere…de a esua in ceva in care acel cineva a investit timp si mai ales a pus suflet…sigur ca in ziua de azi s-a ajuns la a spune ”te iubesc” prea repede fara a fi din inima…insa sunt si persoane care pun suflet in acest cuvant,care nu il rostesc la intamplare…si nu iti trebuie cine stie ce carte ca sa iti dai seama cand e adevarat..necesita doar o privire mai atenta…Din cauza ca multi zic acest cuvant prea usor se ajunge sa nu se mai creada in dragoste…sa nu mai aiba incredere unii in altii…iar cei ce iubesc cu adevarat ajung sa nu mai aiba incredere sa spuna ceea ce simt cu adevarat…multi pierd aceasta ”batalie” si renunta la dragostea lor…apoi se intreaba cum ar fi fost daca ar fi avut atunci curaj…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s