Image

De la scriitori mai priceputi..

De la scriitori mai priceputi..

Usa scartai usor deschizand-o cineva, cu sfiala.

– Tu ? Ce cauti aici ?

– Pai… n-ai de gand sa ma inviti inauntru ? Raspunsul ei nu se auzi in schimb sa dadu la o parte. Dupa ce el pasi inauntru inchise usa.

– Deci ? Motivul vizitei tale este ?

– N-am voie sa te vizitez ? intreba tanarul ce intra. Nu parea deranjat de lipsa de ospitalitate a Corinei. Dupa ce isi spuse replica se intoarse spre ea si surase. Acel suras ii oferira fetei o tenta rozalie in obraji. Fara sa mai spuna nimic deschise usa sufrageriei. Tanarul pasi sfios intr-o camera frumoasa decorata cu obiecte destul de artistice din lemn masiv, inchis la culoare. Era un hol ce facea legatura intre anticamera , sufragerie, dormitor iar dupa dormitor o bucatarie chiar in capata de tot doua bai , toate frumos mobilate.

– Din zvonurile despre tine nu reiese faptul ca esti genul de persoana ce face vizite , spuse Corina ezitand…

– Ce se zice despre mine ? intreba tanarul curios, privind-o intens fata simti cum se imbujoreaza. Nu credea ca prezenta lui o afecteza intr-un fel, nu vroia …inima incepu sa ii bata cu putere si des. Fata fu captivata de privirea lui patrunzatoare. ‘Ochi ca de ciocolata’ gandi ea. Era ca o magie timpul care il petrecura privindu-se insa ea fususu cea care oprise aceasta magie.

– Se zice ca esti cam … fustangiu …nestatornic… un fel de gigolo , zise ea incercand sa para indiferenta.

– Dar tu ce crezi despre mine ? o intreba el zambindu-i cald.

– Eu… trebuie sa descopar adevarul despre tine caci nu cred nimic, spuse ea ridicandu-se de pe canapea, doar ca ma hipnotizezi cu privirea ta…In fine..vrei niste ceai, cafea, nes ? intreba ea incercand sa repare ospitalitatea .

– Un nes, te rog. E cam tarziu si vreau sa dorm la noapte , spuse el amuzat. Ea se duse la bucatarie sa il prepare.

– Si locuiesti singura aici ? intreba el in timp ce astepta .

– Da… de mai mult timp, sosi raspunsul ei tarziu. Intre timp el se indrepta spre bucatarie pasind usor si intra pe usa asemeni unui hot, in liniste. Ea era cu spatele si nu il observa. Puse mana pe soldurile ei si capul il lasa alene pe umarul ei. Ea tresari.

– M-ai speriat… zise ea usurata.

– Scuze, n-a fost cu intentie, zise el privind-o. Ea nu mai spuse nimic. Ii simtea respiratia.

Atunci ti-am simtit prima data parfumul, si m-am imbujorat desi nu imi sta in caracter asta… ce placut a fost . Numai de as fi stiut motivul vizitei tale…

– Stii… este ceva ce veau sa iti spun … de mult timp ma framanta si nu mai pot suporta, zise el rosind putin. Ea se intoarse spre el, iar inima ii batea din ce in ce mai tare …

– Te ascult… El isi muta privirea in jos, evitand privirea ei ce il cauta cu disperarea pentru a afla raspunsul.

– Um…

– Da ?

– Stii… eu…

– …..

– Te plac, as putea indrazni sa spun ca te iubesc.

Ceea ce mi-ai spus atunci nu voi uita niciodata. Esti cel care mi-a schimbat viata… Iar atunci nu am avut timp sa iti raspund la sentimente caci tu ai fixat cu privirea; buzele mele s-au intre-deschis iar in secunda urmatoare m-ai prins intr-un sarut. M-ai apucat de umeri si m-ai impins pana ce am atins cu spatele gol,caci tu iti plimbai mana, sub hainele mele, peretele. Ai incetat explorarea dupa care m-ai prins de maini, si ne-am impreunat degetele.

Intr-un final, cand o lasa sa respire ea ii sopti la ureche ca sa auda doar el, ca si cum ar fi in mijlocul unei multimi “Si eu te iubesc”. Se unira iar intr-un sarut dupa care ea il lua de mana si il duse in dormitor. El o tranti usor pe pat si se intinse usor pe ea, iar Corina rosi intens. Isi strecura mainile fine sub tricoul lui si incepu sa le plimbe incet, in voie pe spatele lui. El tresari usor si incepu sa o dezbrace incet, sa ii descopere trupul. ‘Ce a fost atunci in capul meu ? Pe langa faptul ca mi-ai spus ca ma iubesti se adauga si ca te doream cu ardoare… si imi placea, poate prea mult… dar nu am nici un regret nici macar acum.

Afara ploua. Am iesit pe balcon su am lasat buzele deschise invonluntar in timp ce ochii imi sunt atintiti spre cer iar mintea mea cugeta la insomnia mea, tot mai deasa. O picatura mi-a inundat gura, timp in care las pleoapele in jos savurand aroma. Deodata tu imi cauti buzele infrigurat si reusesti sa ma ademeni intr-un joc in care limbile noastre se dueleaza. Atunci am simtit prima oara cand inima ta mi-a spus “Te iubesc”, iar noi ne-am unit… intr-un gand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s