Image

De ce sa nu incerci?

De ce sa nu incerci?

Sa inveti sa speri si sa zambesti,despre asta este vorba in viata.
Sa inveti sa reusesti cu propriile forte,despre asta este succesul.
Sa stii sa lupti si sa te ridici in caz de ai cazut. Sa stii sa nu lasi nimic sa te afecteze si sa nu lasi ca zambetul tau sa depinda de ceva.
Cu timpul am invatat ca trebuie sa primeze ceea ce iubesc sa fac si sa fac cat pot de mult lucrurile care ma fac sa ma simt fericita.Cu timpul am invatat sa traiesc fiecare clipa din viata si sa vad mereu numai partea buna a lucrurilor. Cu timpul am invatat sa nu regret plecarea diferitelor persoane din sufletu-mi,am invatat sa le pastrez in amintiri.
Si,desi sunt momente in care nu stiu despre ce ar trebui sa fie viata mea,daca ar trebui sa fie o carte,o barca,o muzica sau o trasura,mereu voi avea incredere,increderea ca niciodata nu e prea tarziu,cum niciodata nu e prea devreme. Presupun ca fiecare dintre noi avem obligatia sa luptam pentru ceea ce ne face fericiti.Sa nu ne pese de lucruri banale,lucruri materiale,intrucat nu ele te fac sa traiesti cu adevarat,ele doar de fac sa te indepartezi de spiritul profund al personalitatii tale,ele te fac sa te pierzi pe un drum ingust si tot ele te vor face sa treci pe langa lucrurile cu adevarat importante: familia,iubirea,cariera,respectul de sine,demnitatea..FERICIREA.

Cand esti suparat,sa nu disperi.Un celebru proverb spunea ca daca toti oamenii si-ar pune problemele la un loc,fiecare si le-ar alege tot pe propriile,intrucat si-ar da seama ca in comparatie cu altele,ale lui chiar au solutie.
Inca nu ai murit,inca nu ti s-a oprit inima,asa ca de ce sa nu incerci?

One thought on “De ce sa nu incerci?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s