Image

Inchisoare-n suflet..

Inchisoare-n suflet..

Si vine un timp in care simti ca te sufoci,simti ca nu mai are nici un rost sa visezi. Pentru ca au avut altii grija sa te faca sa iti pierzi si ultima speranta,pentru ca tot ce ai incercat s-a stricat. Si incepi sa te gandesti care este rostul vietii,te intrebi care sunt cele mai importante persoane din jurul tau,meditezi la lucrurile care sunt cu adevarat valoroase pentru tine,ca si om.
Si atunci cand ploua afara simti ca si natura e de partea ta,simti ca totul este facut ca tu sa te lasi prada viselor spulberate,ca totul este impotriva ta. Si incepi sa te gandesti cine te sustine,incepi sa te gandesti daca faci ceea ce te face fericit. Pentru ca poate nu stii,dar fericirea sta in lucruri mici,lucruri profunde,lucruri sincere si lucruri facute din inima.Poate ca te uiti la mainile-ti tremurande,nu mai ai putere sa iti stapanesti sentimentele ce iti fac inima sa bata pe orice ritm,nu mai poti sa iti tii ochii deschisi in fumul gros al sperantelor arse,nu mai poti nici sa spui ceea ce doresti,nu mai poti zambi cum o faceai inainte. Si iti simti picioarele mai grele,nu stii incotro sa mergi. Iti simti si umerii mai grei,parca nu ii poti cara. Totul pare o povara,totul pare greu si de neinteles.
Si acum te intreb,ce este de facut? De ce sa-ti inchizi sufletul,de ce sa nu mai speri,de ce sa nu mai lupti?
Si te intreb iar,ce este de facut?

One thought on “Inchisoare-n suflet..

  1. Poţi să mă chinuieşti până la moarte, dacă-ţi face plăcere, dar te rog, după ce mi-ai dărâmat palatul, nu încerca să-mi ridici o colibă, oferindu-mi-o drept locuinţă, şi dorind apoi să-ţi admir mărinimia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s