Image

Jurnal

Jurnal

Iubea caldura si iubea sa priveasca focul ce ardea neiertator tot lemnul. Iubea frigul si iubea sa priveasca dansul frunzelor uscate. In fiecare zi se gandea ca merita sa fie fericit,in fiecare zi se gandea ca trebuie sa faca numai bine celor din jur. Si nu lasa sa treaca o zi fara sa-si noteze gandurile,sentimentele in jurnal.
Intr-o zi,trezindu-se dimineata,s-a uitat pe geam.Era o zi de toamna obisnuita,in care totul parea adormit,asa ca hotaraste sa se imbrace cu o bluza rosie,un rosu cald.Mereu incearca sa aduca o pata de culoare in jurul lui. Dupa toate orele scurse,se face seara si,ca de fiecare data,se duse spre dulap ca sa-si noteze viata.Doar ca astazi ceva se schimbase..Jurnalul ii parea invechit,i se parea ca nu il mai recunoaste.Paginile aveau intiparite sentimente ce parca nu ii mai apartineau,amintiri la care el era doar martor..
Si asa ajungem toti,sa fim doar martori la propriile amintiri,ajungem sa nu ne mai cunoastem sentimentele,dorintele,si deci potentialul. De ce ne lasam atat de usor schimbati? De ce ne permitem sa uitam atat de repede si de ce lasam sa fim intristati atat de mult? Eu nu vreau sa ma pierd alergand in propria-mi viata,nu as putea sa-mi privesc chipul in oglinda si sa raman imuna,imuna la tot ce ma inconjoara. Poate ca este greu sa ramanem noi,asa cum suntem cu adevarat,intr-o societate in care valorile-s schimbate,dar merita sa incercam.Sa luptam pana la capat,sa ne pastram pe noi.. Dgeaba stim,daca nu spunem,la fel cum degeaba simtim daca nu aratam. Unele lucruri nu pot fi oprite in viata,dar sa nu uiti ca nimic nu este vesnic.
Sa nu uiti ca trupul si sufletul iti sunt adapost,sa nu uiti sa zambesti cu privirea si sa imbratisezi cu buzele,pentru ca daca-ti uiti rostul,pierdut vei fi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s