Imbratisati..

Imbratisati..

Imagine

Imbratisati in iubire,invaluiti de caldura privirilor pe furis,asa obisnuiam sa fim. Iar tu erai acolo mereu pentru mine,tu stiai sa-mi fii alaturi.

Frumusete-n intuneric,tu imi faci inima sa bata ca la resuscitari. 

Tu si cu mine,tu si cu mine,impreuna

sa mergem spre rai,iubirea sa ne fie scara si sa pasim pe urme de fiori ..

One thought on “Imbratisati..

  1. Noi nu am uitat și nu vom uita toate acele momente în care am fost uitați, în care am vorbit, dar nu am fost ascultați, înțeleși, în care am întins disperați ambele mâini către oameni și nu s-a întors nimeni și nimeni nu ți-a întins mâna înapoi.
    Noi păstrăm în suflet poveri imense; de pildă, toate acele clipe în care nu ne-am mai recunoscut prietenii și în care ne-am întrebat dacă mai avem prieteni, acele momente când ne-am simțit dezbrăcați sufletește de toate sentimentele înălțătoare și toate acele lacrimi de dor nealinat, de iubire rănită sau neîmpărtășită, de pustiu, de incomplet.
    Nu de puține ori am ales calea cea mai simplă, aceea de a ocoli pe drumuri întortocheate și închipuite adevăruri servite la rece. Mi-a fost deseori teamă să înfrunt realitatea, aplicând bandaj peste bandaj până când, sătulă să stea la coadă, realitatea mi-a smuls bandajele cu tot cu piele, cu tot cu suflet. Și n-am uitat. N-am uitat nici până acum toate acele bandaje smulse fără ezitare. Pentru că de fapt, nu există uitare. Nu pentru lucrurile care îți lasă semne în suflet. Pe ele nu le uiți, nu le uiți niciodată. Durerea trece cu timpul, dar amintirea celor care au lăsat urme nu.
    Căci noi nu uităm.
    Timpul uită. Noi nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s