Niciodata sa nu uiti de inima ta!

Niciodata sa nu uiti de inima ta!

Imagine

 

Noi,oamenii,suntem atat de frumosi si de speciali!

Noi,oamenii,suntem atat de puternici si de luptatori!

Noi,oamenii,suntem atat de visatori si de tristi!

De ce ne lasam visele sa se piarda si de ce lasam zilele sa treaca? Sunt clipe in care totul pare smuls dintr-un film vechi,pare ca bunatatea,respectul si iubirea primeaza in fiecare privire.Si nu iti mai este teama sa mergi zazmbind pe strada,sa-ti ajuti aproapele,sa imparti cu cei din jurul tau. Dar mai sunt clipe in care totul pare desprins dintr-un film energic,prea obositor. Totul se petrece prea repede si nu ai timp sa iei masuri.Si mai sunt clipe in care totul este melancolic,raportul dintre realitate si vise este intristator.Atunci iti doresti doar sa poti privi spre nicaieri ore intregi,atunci iti inchizi telefonul si te deconectezi de toti,pastrand in inima ta doar persoanele pe care ti le-ai dori aproape indiferent de vreme.Nu sunt persoane multe,insa e atat de trist cand realizezi ca nu ai pe cine sa-ti doresti aproape,este trist cand iti dai seama cate chipuri ti s-au sters din minte. 

Sa atingem cerul sarind printre flori,fara teama,fara teama sa ne leganam si sa invatam sa traim.Avem nevoie de impulsuri,avem nevoie sa regasim magia fericirii,sa nu ne lasam daramati de fiecare lovitura,intrucat tot ce se petrece este deja stabilit dinainte.Sa ne acceptam pe noi si sa invatam sa vedem partile bune din tot raul,pentru ca nu exista doar rau,asa cum nu exista doar bine. Sa fim echilibrati,rationali,dar sa nu uitam de senimente.Sunt decizii pe care nu le putem lua pur si simplu,insa cand ai de ales dintre 2 oportunitati,da cu banul.,,Nu conteaza ce cade,pentru ca iti vei da seama ce vrei cu adevarat sa iasa”si atunci sa-ti urmezi drumul.

Niciodata sa nu uiti de inima ta!

One thought on “Niciodata sa nu uiti de inima ta!

  1. Fericirea e ca un fluture pe care, atunci când îl urmăreşti, eşti întotdeauna la un pas de a-l prinde, dar dacă stai liniştit, se poate aşeza în palma ta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s