Lasa-ma sa te invat sa iubesti

Lasa-ma sa te invat sa iubesti

Imagine

 

Lasa-ma sa te invat sa iubesti,sa aflii ce inseamna sa iti fie dor si ce inseamna sa fii fericit. Lasa-ma sa te invat sa pretuiesti adevaratele valori si sa pui accent doar pe lucrurile importante. Te voi ajuta sa simti intens fiecare silaba,trebuie sa te dezobisnuiesti sa spui orice cuvant iti vine in minte. Lasa-ma sa te invat sa seduci si sa controlezi. Cum cu o privire si tonul potrivit poti sa obtii orice,pentru ca nimic nu este imposibil. 

Lasa-ma sa te invat sa ai incredere in tine si sa te vezi un om mai bun,asa cum stiu ca esti. Sa nu iti fie teama de durere,te voi invata sa treci peste ea,chiar de asta consta in a-ti zdrobi inima. Stii ca totul ar fi mai usor daca ai vrea si tu asta. Te voi invata sa plangi si sa-ti pierzi toate sperantele,dar tot eu te voi invata sa crezi ca un nebun in lucruri interzise. Si fii sigur ca,alaturi de mine,nu te vei plictisi.Lasa-ma sa iti arat cum este sa tii de mana si cum sa imbratisezi. Sa simti 1000 de fiori intr-un singur sarut;sa simti 1000 de trairi intr-o singura zi. 

Lasa-ma sa te invat sa te ridici dupa ce-ti rup inima. Nu ma intereseaza ca te doare,ca esti sensibil sau ca plangi. Vom face cum vreau eu,stii prea bine. Sa nu imi spui ca tu nu te vei indragosti,o vei face,dragule,te vei indragosti! Ma vei simti in vene ca un drog si vei ajunge sa traiesti datorita mie. Voi fi sursa ta de fericire si nu vei putea sa adormi,gandindu-te la mine. Ma vei cauta cu fiecare privire si ma vei dori din ce in ce mai mult,vei dori sa ma ai si sa ma ai. O sa inveti sa ma saruti in noapte si sa-mi adori suflarea pe pieptul tau. 

Lasa-ma sa te invat sa iubesti,lasa-te in grija mea.. 

Iubirea.

 

4 thoughts on “Lasa-ma sa te invat sa iubesti

  1. Iubesc oamenii, dar nu mă agăţ numai de asta, iubesc şi pietrele, şi florile, şi cerul albastru, şi soarele. Şi nu mă sfiesc să arăt asta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s