Image

Nu ma privi

Nu ma privi

Doar tu vezi adevaratul eu,doar tu ma cunosti mai bine decat mine.Si cum as putea sa te privesc in ochi,cand tu m-ai dezbracat de toata falsitatea,cand tu ai stiut sa ma aflii dincolo de masca?
Fara prejudecati,fara pareri,fara sa incerci sa ma judeci,eu nu te-am stiut pastra. Cu intelegere si rabdare m-ai invatat ca ingerii sunt oameni,ca viata este un joc divin daca cineva te intelege si te sustine,desi poate nu mereu este de acord. Indiferent de moment,stiai ca cineva te doreste,cineva se gandeste daca esti bine,daca nu iti este frig,daca esti fericit..Indiferent de moment,ca era zi sau noapte,era acolo pentru a-ti arata ca nu lupti singur. Tu stiai sa vezi doar binele din mine.Incerc,incerc cu greu sa inteleg cum ai putut.Oare cata iubire se ascundea in tine,in mine,in noi?
Unele lucruri nu se ghicesc. Legatura noastra era mult mai puternica decat o simpla poveste de dragoste. Legatura noastra era spirituala si industrictibila.Inca a ramas aceasta legatura,doar ca incercam sa o omoram cu orgolii.Ne inecam in ele,si tot nu ni se par mari.Sunt momente in care o tornada de cuvinte mi se porneste violent in inima,Acum e un moment in care este pustiu,nu ma mai gasesc,nu ma mai cunosc,nu ma mai inteleg. Poate ca am fost dependenta de tine si de iubirea ta. Poate ca era mai simplu cand stiam ca ma intelegi,era mai simplu cand stiam ca undeva,exista un om care ma imbratiseaza indiferent de greseala facuta.Stiam ca nu ma vei crede chiar daca te mint ca sunt bine,stiam ca tu stii..totul..
Acum,nu stiu ce doare mai tare.Ca nu te mai gasesc sau ca nu te-am avut niciodata?Nu stiu daca sa ma gandesc la tine sau la faptul ca esti doar in mintea mea. Nu stiu daca sa te caut sau sa ma sting in lipsa ta.Nici macar nu te pot cauta cu privirea,caci stiu ca nu o sa te gasesc.Nu pot sa accept ca esti doar in gandurile mele.De ce nu te gasesc,de ce nu esti real ?

One thought on “Nu ma privi

  1. Nu cer nimănui să fie bun sau rău, frumos sau urât, canalie sau înger. Îi cer numai să fie cineva care să nu existe decât o singură dată.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s