One thought on “Dorinte

  1. “Te-alung. Simt nevoia să stau singură și să plâng. Pentru câteva momente vreau să mă închid în mine cu lacătul și s-arunc cheia. Sunt copleșită de lume, de mine, de tot. Și nu vreau să-ți vorbesc, vreau decât să tac și să plâng. Dar tu ești încăpățânat și nu mă lași. Mă iei cu forța în brațe și nu vrei să-mi dai drumul. Mă simt sufocată și parcă îmi vine să plâng mai tare. Țip la tine și te-alung din nou. Și reușesc să te îndepărtez. Și mă simt tot mai pustie și plânsul mi-e parcă și mai amar. Și plâng cu suspine și cu foc care mă mistuie îngropându-mi fața în covorul moale. Și nu mă lași. Pur și simplu nu mă lași să plâng singură deși ți-am zis de un milion de ori că nu vreau să mă vezi plângând. Arăt ca naiba. Știi că arăt ca naiba și nu vreau să mă vezi așa. Dar tu te lungești lângă mine pe covor și mă strângi tare în brațe. Corpul meu cedează, înfrânt. Brațele tale sunt mai puternice decât încăpățânarea mea. Îmi săruți lacrimile și ele dispar.
    Îmi spui că sunt frumoasă. Dar nu, nu sunt frumoasă cu rimelul întins pe obraji și cu nasul roșu și umflat. Dar pe cuvânt că te cred. Și deja cred că am uitat de ce îmi doream așa tare să plâng.
    Îți mulțumesc. Astăzi mi-ai arătat încă o dată cât de mult mă iubești. Și eu te iubesc. Chiar și-atunci când te-alung. Mai ales atunci.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s