Image

Era timpul!

Era timpul!

Poate ca nu mereu stim sa apreciem unele momente la adevarata lor valoare sau poate nu stim sa traim viata la maxim in fiecare clipa,dar ce stim sigur este ca timpul este ireversibil. Stim sigur ca nu suntem atat de puternici incat sa ne intoarcem in timp si sa retraim toate acele momente,nu putem sa retraim primul sarut,un cuvant spus gresit,o reactie ciudata sau poate doar placerea citirii unei carti minunate.
Avem nevoie de ganduri bune,de speranta si de zambet. Orice ar fi,nu se va intoarce,asa ca de ce sa ne irosim timpul pe probleme cand putem sa ne bucuram de tot ce ne ofera viata?
Lucruri minunate,persoane,amintiri,sentimente,peisaje,arome,senzatii,fiori.. Orice,orice te face sa simti ca traiesti,amplifica;orice te face sa te simti fericit,profita. Poate pare greu,poate nu mereu avem puterea de a trece peste zilele ploioase din suflet,dar merita.Merita sa traiesti totul ca si cum ar fi ultima zi,merita sa te dedici si sa fii fericit..
Sa faci ce iti place,sa fii cu persoana pe care o iubesti,sa nu ai timp sa urasti,sa gandesti rau,sa fii asa cum vrei tu !

Film : About Time

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s