Fizic,atractie,grija

Fizic,atractie,grija

Imagine

 

Da,iubirea e profunda,este mai mult decat ceva fizic,decat ceva vizual. Dar ce rol au toate acesta? FIecare stim ca la prima vedere,nu putem privi in sufletul cuiva,asa ca ne multumim cu exteriorul. SI atunci,de ce sa nu facem tot posibilul ca sa atragem in toate felurile? 

Este important sa placi,sa inspiri incredere,sa arati ingrijit. Este la fel de important precum sa ai grija la ce spui. Sunt lucruri peste care nu poti trece oricat ai dori. Daca,de exemplu,esti intr-o relatie,nu poti sa iti neglijezi complet aspectul fizic,pentru ca ,,deja ” esti intr-o relatie.Poate crezi ca stilul ,,dezordonat” este perfect..hm,este,dar daca este facut intr-o ordine dezordonata. Ca un joc de cuvinte,este bine sa stii sa faci toate acestea. 

Sunt mici detalii care fac diferenta. Si daca iubesti,atunci ai toate motivele sa o faci. Trebuie sa fii cat mai frumos pentru persoana iubita,trebuie sa fii cat mai ingrjiti,cat mai atractiv,pentru ca la asta se rezuma fiinta umana: atractie. Nimic nu merge fara.Nu se bazeaza doar pe atractie,insa fara,este precum o iarna fara zapada,nu se poate numi iarna. Asa ca ai timp de tine,ai timp de imaginea ta si arata tot ce ai mai bun,arata-i persoanei de langa tine pentru ce s-a indragostit de tine,arata-i ca esti mai bun decat toti ceilalti,desi nu ar conta. Se spune ca iubirea scoate tot ce ai mai bun. Atunci tu de ce te temi?

De ce nu ai grija de tine? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s