Image

Ne-am indepartat prea mult

Ne-am indepartat prea mult

Oare timpul este impotriva noastra?
Oare cuvintele ne stau in cale?
Spune-mi tu,de ce nu te mai simt? Spune-mi tu,de ce ai lasat sa ne indepartam mult prea mult,sa fim in colturi opuse,tinuti separati de o diagonala puternica,indestructibila ? Spune-mi tu,cat timp iti petreci gandindu-te la noi,la cum eram,la cum puteam sa fim? Spune-mi tu,ce motive ai avut sa ma iubesti,ce motive ai avut sa te indragostesti,sa faci promisiuni de care ti-am zis ca nu te vei tine? Spune-mi tu,cum as putea sa te fac sa intelegi ca-mi este dor de tine si ca ma simt singura ?
Acum sa iti spun eu. Daca lasi loc intre noi,il voi umple. Cu greu,cu sarguinta,cu durere,dar il voi umple. Cand vei dori sa revii,locul va fi ocupat,o sa fie deja umplut de mine.. O sa invat sa zambesc fara tine,fara sprijinul tau,fara imbratisarile tale protectoare. O sa invat sa stau singura pe propriile-mi picioare,o sa invat sa nu caut sfaturile tale,sa nu iti caut privirea,sa nu imi mai fie dor sa iti aud vocea. Si cand o sa vrei sa revii,sa nu ma gasesti vinovata. Nu puteam sa raman asa,mult prea vulnerabila,in mijlocul tuturor. A trebuit sa imi ridic zidurile cetatii inimii,a trebuit sa ma protejez. Acum,trebuie sa ma protejez si de tine cand vei dori sa revii. Nu sunt o persoana buna,nu te pot ierta ca ai plecat. Nu sunt deloc o persoana buna,nici nu voi putea uita ca ai plecat,mai ales cand mi-ai promis ca nu o vei face. Stiam ca o vei face..stiam prea bine.. dar nu ai vrut sa ma crezi si uite-ne,ne-am indepartat prea mult..
Peste zile,luni,peste ani.. Imi voi aminti inca de tine,asa cum imi amintesc de toate persoanele ce au fost in viata mea,ce m-au ajutat sa invat,ce m-au facut sa sufar,ce m-au facut sa imi revin negresit,din cele mai mari depresii.Ma voi intreba daca a fost cea mai buna decizie,voi avea poate regrete dar stii..nu pot sa astept la nesfarsit…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s