Ai sa-ntelegi

Ai sa-ntelegi

Poate că sunt persoane ce au un fel de viaţă mai diferit. Ca iubita locotenentului francez,persoane ce trăiesc prin depresia lor,prin neaceptare şi prin frustrare. Şi totul este atât de profund,de cuprinzător,încât,oricât ar încerca,el sau ea nu se poate desprinde din ghearele durerii. Dar îi place. Nu îşi imaginează viaţa altfel,căci,în cazul ei,o altfel de viaţă pare ireală. Fericire,zâmbete,mereu şi mereu.. nu crede că există. Şi oricât ar încerca să creada că se poate schimba,se minte,căci,defapt,ea nici nu vrea să trăiască altfel. Viaţă-n negru,sumbră,ştearsă este sufletul ei,o hrăneşte zilnic şi o face să se târască de pe o zi pe alta. Nu va avea niciodată încredere deplină în cineva. Şi la urmă urmei,cum să ai încredere în cineva când tu nu ai încredere în ţine?
Pentru noi,cei depresivi,viaţă este mult prea copleşitoare,părţile negative mult prea evidente,chiar ţipătoare. Nu ştiu tu,dar eu nu pot să nu mă inec cu propriile-mi gânduri. Nu ştiu tu,dar la mine este deja un mod de a trăi. Pentru noi,totul se simte,pentru că totul se trăieşte.

Advertisements

Published by

Nicoleta

Dumnezeu este creatorul boltii mele palatine,dar mi-a lasat cuvintele sa decorez teatrul acestei vieti. Eu as vrea sa creez,asa cum respir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s