Baiatul perfect de la 4 dimineata

Baiatul perfect de la 4 dimineata

large

 

Recent cineva m-a intrebat cum ar trebui sa fie ,,baiatul perfect”,acel mit la care ma gandesc ori pe care inca il construiesc. Nu am stiut ce sa ii raspund pentru ca mi-am dat seama ca sunt atat de multe incat,daca vine vorba sa le insir,nu stiu nimic despre cum ar trebui sa fie.

Imi plac baietii inalti,desi majoritatea sunt inalti in comparatie cu inaltimea mea. Probabil mi-ar placea ca El sa emane incredere si sa fie un tip cu atitudine.Si prin atitudine ma refer la eleganta,sa para ca mereu are ,,gesturile” la el.El este o persoana sensibila,dar nu slaba. Stie cand sa isi arate sentimentele ori cand sa fie indiferent. El este persoana potrivita pentru povesti:atunci cand ii povestesti ceva,parca il vezi pe el deja acolo,participant la povestea ta,implicit parca in amintirile tale.Si asa,simti ca il cunosti dintotdeauna.. El ar mai fi si un bun psiholog,mereu pregatit sa te indrume,sa te sfatuiasca fara sa te judece. Nu ti-ar tine mereu tie partea doar pentru ca esti iubita lui,ci ar fi onest,impartial pe cat posibil. Acum in noapte,ma gandesc ca El ar trebui sa reuseasca sa te faca mereu sa zambesti.Sa iti dea motive sa o faci,caci altfel..fericirea nu vine din cer. Ar fi genul langa care te simti in siguranta,protejata.Stii ca nu ar lasa sa patesti niciodata ceva,si-ar pune toata lumea in cap doar ca sa te stie pe tine bine. El trebuie sa stie sa-ti vorbeasca bland si cald,sa simti ca vorbele vin din sufletului lui frumos. Ar trebui sa te surprinda mereu,sa te cucereasca indiferent daca esti deja a lui.Pentru ca pentru inima unei femei trebue sa lupti mereu. Ar fi foarte simpatic cand ar fi putin gelos si te-ar tachina. Ori cand priviti cerul si va alegeti o stea,o stea a iubirii dintre voi. El trebuie sa reuseasca sa te lase uneori fara cuvinte si sa vorbeasca prin fapte. Din mica mea experienta,am invatat ca degeaba spui cele mai frumoase cuvinte,faci cele mai impresionante promisiuni daca le lasi in stadiul ala.Totul trebuie sa aiba un corespondent in lumea reala. Ar fi placut sa te invite la intalniri chiar daca sunteti de ceva timp impreuna. Sa fie romantic si spontan. Sa te sperie uneori,doar ca sa poata sa te linisteasca. Sa va uitati la toate filmele siropoase impreuna si sa va puneti in locul personajelor care traiesc povestea de iubire. Nimic nu trebuie sa fie fortat,totul sa vina din inima. El trebuie sa fie foarte inteligent,sa citeasca,sa asculte muzica buna. Sa aveti discutii pe diferite teme,sa simti ca puteti vorbi despre orice.Baiatul perfect trebuie sa fie mereu atent la cum te simti. Sa nu te lase sa te simti vreodata singura ori dezamagita,sa nu te lase sa fii confuza. Sa isi spuna punctul de vedere clar si fara retineri.Sa ii cunosti familia si prietenii. Sa mergeti in excursii,sa invatati impreuna,sa pierdeti vremea.

Legat de acelasi subiect,ma intrebase si care mi se pare unul dintre cele mai intime gesturi. Daca ar fi sa ma gandesc,cred ca ar fi acesta: jucatul in par. Nu,nu este banal. Este chiar placut sa il vezi cum iti mangaie parul de parca ar fi un lucru atat de sensibil.Sa il vezi cum iti transmite toate acele emotii facand asta in timp ce pentru restul este doar..un par. Ori sa ta imbratiseze cu pupici jucausi si inocenti. Sa nu fie niciodata prea grabit.Sa te tina in suspans. 

Si cel mai important,sa nu joace niciun rol.Sa fie mereu sincer,sa faca ceea ce simte. Sa nu te lase sa adormi suparata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s