Omul potrivit

Omul potrivit

large

A fost. A fost ceva spontan si ne-a prins nepregatiti. Ori poate ca a fost prea repede,a durat prea putin.  Eram oamenii perfecti in povestea perfecta. Ce lipsea? Timpul nostru,ca un intreg. Lipsea conexiunea. Si nu am avut noroc niciunul dintre noi,nu am gasit-o. Nu pe cea potrivita,nu pe cea suficient de rezistenta. Era ca si cum pornisem pe un drum iar la un moment dat s-a ingustat atat de mult incat abia mai puteam trece cate unul,tarandu-ne. Nu a fost bine,nu suntem nici macar impacati. Eu nu ma pot impaca astfel,cu un lucru al carui final nu il stiu. SI ce e mai rau,nu ii stiu nici inceputul. Nu a avut unul.

Parca toate fortele naturii s-au opus povestii. Vantul batea prea tare,frunzele parca erau scheleti ce se sfaramau sub picioarele mele. Trebuia sa imi fi dat seama inca din culoarea cerului ca nu este de bine. Tu ma asteptai,cu aceeasi emotie. Nu pot sa neg,stiu ca a fost reciproc.Am ajuns,m-am asezat langa tine si timpul a trecut. Nu stiu cum,dar a fost atat de placut si de linistitor. Apoi ne-am luat la revedere,urma sa ne mai vedem. Nu ne-am mai vazut. Nu ne-am mai gasit. Nu ne-am mai aflat,ai incetat sa ma cauti,am incetat sa te caut. Ne-am pierdut printre degete,ne-am pierdut intr-o eternitate a frustrarilor. Nu am luptat suficient ori nu eram compatibili? La naiba,nici nu cred in compatibilitate. Doua persoane ori se potrviesc,ori nu.

Obisnuiam sa spun  ca oamenii care sunt meniti sa fie impreuna,vor fi,indiferent de imprejurari. Trecut. Mi-am dat seama ca am gresit. Ca nu totul merge asa. Unele lucruri sunt mai profunde,necesita timp.Si dorinta. Si doi. Mai ales doi. Un doi esential,fara de care unul sau altul nu inseamna nimic. Pentru ca despre asta era vorba:sa fim doi. Amandoi,acelasi doi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s