Sa te privesc?!

Sa te privesc?!

large (1)

De ce imi ceri sa te privesc? Sa incerc sa ma uit in sufletul tau si imi spui ca ,,unele lucruri sunt doar de aparenta”.

De ce? Tu ma privesti? Tu reusesti sa ma vezi mai mult decat un corp,un om banal? Reusesti sa-mi vezi sufletul? Sa il citesti poate ori macar sa stii ca exista? Reusesti sa imi citesti starea in privire ori sa imi traduci gesturile ? As vrea sa poti.Sau macar sa cred ca o sa reusesti. Dar nu ma imbat cu apa rece. Lucrurile interioare,lucrurile mult prea adanci,personale,asa cum este sufletul,este propriu si intim.

Nu iti iei sufletul in mana si il fluturi,sa il vada toata lumea. ,,Uite,pipaie,simte,priveste asta! Da,asta simt eu. ”

Daca am face asa,ce rost ar avea? Am avea inima afara,la fel ca celelalte organe. Si cum am arata atunci! Niste monstrii cu probleme. Fizice,ca sentimentale nu suntem in stare. As vrea sa pot sa distrug tiparele. Sa sterg chestiile plictisitoare din viata. Sau chestiile inutile.

Nu imi cere sa fiu ceva cand tu nu esti nimic pentru mine. Nu imi cere sa incerc,cand tu nici macar nu te gandesti. As vrea sa pot,dar trebuie sa si vreau. Tu nu stii sa ma faci sa vreau. Imi pare rau ca nu sunt ceea ce trebuie,dar ma bucur ca sunt ceea ce sunt. Pentru mine. Intotdeauna pentru mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s