Azi este luni?!

Azi este luni?!

large

Nu mereu reusim sa fim atat de puternici pe cat ne-am dori. De exemplu eu. Ma aflu parca intr-o transa din care nu pot sa ies. Nu reusesc sa ma agat de nimic,sa incep sa fac ceva. Astept un impuls care tot nu mai vine.Nu am putere sa incep asa,pur si simplu. M-a coplesit delasarea si lenea,incat totul mi se pare fara rost,as avea nevoie de un ceas al timpului in sens invers.

Stiu ca o sa regret timpul pierdut acum. Timpul petrecut uitandu-ma nicaieri ori ascultand muzica. Ce amintiri voi avea eu ?! Nu fac nimic maret,nici macar cat de cat important. Sunt ca o leguma,si nu una in stare buna.  Ceva gen increatul. Daca ma apuc de ceva trebuie sa ajung la un sfarsit,la un final. Daca aman,daca las pe alta zi,saptamana,luna,imi aman si sfarsitul? As vrea eu. Uneori nu inteleg de ce nu pot sa imi iau viata in propriile maini. Sa incep sa fac ceva cu adevarat neccesar. Sa scriu mai mult. Sa evoluez.

Pierd zile-n sir. Am nevoie de doua palme care sa ma porneasca. Sau poate de o motivatie.Pe a mea am lasat-o pe drum,acolo unde societatea a tot incercat sa imi puna piedici,sa ma descurajeze. Felicitari,ai reusit! Si ce o sa rezolvi  cu asta? Voi fi o alta persoana neimplinita,depresiva,ignoranta,revoltata. De parca as fi ultima sau prima. Nu incepe lumea cu mine,nu se sfarseste cu mine. Doar lumea mea,care este infima. Am o lume al naibi de ciudata. Cui ar trebui sa cer explicatii pentru ce am ajuns? Mie? Tie? Voua ?

Privind in urma,sunt prea putine fapte remarcabile. Privind in viitor,nu reusesc sa vad nimic. Ceata densa-mi acopera mintea. Sau este fumul. Nu conteaza. Nu reusesc sa trec. Trage-ma din groapa,nu ma lasa sa-mi torn pamanatul peste fata.

Este atat de .. nu stiu cum sa ii spun,ca scriu de parca m-as adresa cuiva,cand eu scriu parca precum o masina. Nu simt nimic,nu gandesc,doar scriu. Nu prea bine,nici stralucit,dar macar asta ma ajuta.  Dezamagesc oameni,ii indepartez ori chiar ii pun pe fuga. Am uitat sa fiu o persoana buna. Am uitat sa fiu prietenoasa ori comunicativa. Cavoul meu este prea ingust si pentru minte,si pentru inima,asa ca nu imi cere prea mult.

Am de ales.Trebuie sa aleg. Si sfarsesc prin a alege nimicul. Nimicul care ma omoara.

One thought on “Azi este luni?!

  1. Sfatul unuia care e jos de tot… Nu alege nimicul. Alege sa te trezesti maine si sa faci ceva nou. Alege sa fi cea mai buna in ceea ce faci. Alege viitorul nu lamentarea. nu te complace in starea actuala. ma incantau niste proiecte din care faceam parte – mi-am dat seama cat imi placeau cand am devenit strain de ele. Alege sa nu fie luni. Alege sa fie ziua in care vei schimba ceva! Si desi stiu ca suna utopic.. un telefon dat cui trebuie, un proiect in care te implici, o reusita la job, un articol mai bun.. iti pot alunga ceata…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s