Singura si nefericita de Sarbatori?

Singura si nefericita de Sarbatori?

nvbghn“Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune” – Calvin Coolidge.

Imi pare rau,dar nu am de gand sa pretind ca nu ma bucur de sarbatori pentru ca nu am ,,persoana speciala” langa mine. De ce m-ar impiedica asta sa-mi traiesc momentul? De ce m-ar face asta mai putin fericita,singura,trista,dezamagita,etc etc? Societate de … . Sarbatorile nu sunt despre iubirea dintre sexe,ci despre iubirea dintre oameni. Iubirea catre parinti,frati,surori,bunici,matuse,vecini,prieteni,animale. Sarbatorile sunt un timp pentru noi,pentru bunatate.

,,Esti singura? Vai,ce urat,mai ales ca vine Revelionul”. Ei zau,sa mori tu. Iti vine sa crezi?! Toata viata mea se duce naibii pentru ca sunt singura. In visele unora,poate. Poate gresesc(sunt sigura ca nu),dar nu exista o lege care sa afirme ca omul singur este condamnat la nefericire. Pai inchide-ma intr-un beci,draga,daca tot atata!

Cunosc atat de multe persoane care sunt fericite cu adevarat. Si multe dintre ele au inteles ca fericirea vine din interior,din bunatate,din acceptare. Fericirea nu e o persoana care te saruta. Fericirea nu e o persoana care,mai devreme sau mai tarziu,va pleca.

Va urez in continuare Sarbatori fericite si lasati-i pe cei singuri in fericirea lor! ^_^

6 thoughts on “Singura si nefericita de Sarbatori?

  1. Nu poți spune că ești singură, între cei dragi din familie și chiar dacă lipsește persoana iubită, tot nu ești singură, fiindcă ai amintirile tale, speranțele tale, trăirile tale în care o simți atât de aproape de tine, încât îi șoptești fără să vrei vorbe frumoase, sau chiar pui mâna pe condei și-i scrii ceea ce ai vrea să știe. La mulți ani!
    .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s