Legaturi de TE

Legaturi de TE

large (5)

In fiecare relatie dintre doua sau mai multe persoane exista un interes. Poate nu unul rau,dar el exista. De exemplu,doi oameni pot avea o relatie de ,,iubire”,pentru a nu fi singuri. Ori,o relatie de ,,prietenie”,pentru ca au aceleasi pasiuni. Tot felul de lucruri. Nu pot sa condamn,sa spun ca nu mai exista relatie pura. Exista. Acolo unde exista legaturi de sange,si anume intre parinti si copii. In rest, toata lumea isi urmareste propriul interes.

Oamenii pot trai si singuri,si sa fie si fericiti . Insa nu facem asta,pentru ca e mai usor,mai comod sa ne urmarim interesele prin cineva. Suntem toti falsi . Daca te raneste prea mult cuvantul ,,fals”,atunci o sa folosesc ,,nesincer”.

Mi-as dori sa fie o zi,24 de ore,in care oamenii sa nu mai poata sa isi stapaneasca vorbele. Sa fie condamnati la adevar.

Condamnati la adevar ! Ce rau am ajuns,iar.

Adevarul a devenit o povara. Sunt persoane fel si fel. Unele au pretentia ca tu sa nu faci ceva anume,cand ele au facut acel ceva de nenumarate ori. Dar e mai usor sa judeci decat sa TE judeci. E mai usor sa critici decat sa TE critici.  Asta este problema noastra. Lipseste ,,TE-ul”. Sa te privesti,sa te inveti,sa te judeci,sa te indrepti,sa te modelezi,sa te educi.

Si ajungem sa traim intr-o lume in care nu ne mai cunoastem,ci ne jucam rolurile. Suntem obositi la caderea cortinei,dar nu epuizati. Ne mai ramane o doza de minciuna si pentru zilele ce urmeaza. 

Eu renunt.

download

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s