Condamnare

10983417_428486567301507_444040152712029352_n

Este frig si noapte. Rasfoiesc printre pozele vechi ale mintii si te gasesc: o poza mica,rupta si lipita la loc in mai multe locuri,de mai multe dati.

Ai luptat inca de la inceput,ba chiar inainte de inceput. Ai luptat pana am observat si m-am simtit flatata sau chiar mai mult. Dar m-ai si cunoscut,asa cum nimeni nu o facuse. Nu ai inteles,erai slabiciunea mea. In fata ta eram vulnerabila precum un pui de randunica daramat la pamant. Fara aparare,fara vreo putere. Ma simtem vinovata fata de mine si nu intelegeam cum de ai trecut de zid. Era frustrant,trebuie sa recunosc. Nici acum nu pot sa inteleg asta,dar inca incerc. Ti-am spus de sute de ori sa pleci,sa ma lasi singura.Ti-am demonstrat ca o sa supravietuiesc si fara tine,dar tu te-ai incapatanat sa imi arati ca nu este suficient,ai vrut sa imi arati si fericirea.La inceput am respins-o,ca apoi sa o adulmec precum un gurmand, ca apoi sa o sorb ca un insetat. Era ca un vin rosu,dulce,cu gheata. Era perfect. Simteam ca pot sa ,,beau” la nesfarsit, fara sa imi dau seama ca si sticla se termina. Am avut falsa impresie ca am gasit infinitul.

Te-am intrebat cand pleci,mi-ai spus ca nu ai de gand sa faci asta vreodata si ca trebuie sa inteleg. Cand reusisem sa inteleg,ai plecat. Deci,te intreb,ce trebuia sa inteleg?

Am revenit cu picioarele la pamant.Intre timp,in mine se daduse multe lupte,mi-a fost greu sa ma recunosc,sa ma regasesc.

Acum ratacesc prin sufletu-mi,sunt ca un copil ce vede pentru prima oara un loc. Am gasit abilitati de care nu stiam ori pe care le-am aruncat,mi-am valorificat sentimentele(poate pe cele negative,dar e un inceput). Am muncit cu sudoarea fruntii ca sa astup golul lasat de tine. Dar materialul meu se darama peste noapte, materialul meu nu este calitativ.

Incerc sa te las in urma,dar tu ma ajungi si ma intreci. Vesnic sa-mi zgarii inima, tu nu te lasi indepartat,zambet fals.

Advertisements

Published by

Nicoleta

Dumnezeu este creatorul boltii mele palatine,dar mi-a lasat cuvintele sa decorez teatrul acestei vieti. Eu as vrea sa creez,asa cum respir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s