Daca am realiza ca iubirea nu e vesnica

10411825_712681582102792_5738023954919927155_n

Daca am realiza ca iubirea nu este vesnica,am fi mai fericiti. Nu am alerga dupa ea,am trai clipa. Am lua toata bucuria din noi si am folosi-o.

Iarta-ma, inima, te-am secat. Sa ma ierti,ca si eu te-am iertat de atatea ori. Stiu,sunt rau,incerc sa te constrang.. Am gresit! Cum doare sa descoperi ca ai gresit! Am gresit cand am amanat lucrurile ori cand le-am evitat. Am gresit cand am raspuns unor fapte nu cu inima,ci cu mintea. Nu stiu ce credeam ca o sa castig. A fost frumos,a fost repede si..neimplinit.

Am gresit cand am crezut ca voi invinge intr-un razboi care nici nu-mi apartinea. Te rog sa ma ierti,straine. Si te mai rog sa-mi vorbesti,nu stii cum ma ucide tacerea ta. 

Incerc sa ma bucur pentru fericirea ta. Intelege-ma,sunt lacom. Intelege-ma si iarta-ma ca nu ma bucur deplin . E atat de frustrant sa stiu ca nici o mie de explicatii nu ar mai fi de ajuns. Nici o privire. Am fost invinsi amandoi. De orgoliu,de teama,de amanare,de clipa. Iar eu mi-am fost prieten si dusman. 

Advertisements

Published by

Nicoleta

Dumnezeu este creatorul boltii mele palatine,dar mi-a lasat cuvintele sa decorez teatrul acestei vieti. Eu as vrea sa creez,asa cum respir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s