Te-am ajutat sa-ti pui perdele si tablouri si poate chiar putina mobila in suflet..

Te-am ajutat sa-ti pui perdele si tablouri si poate chiar putina mobila in suflet..

large

Toti suntem o umbra in viata cuiva. Pentru ca asa sunt oamenii,pastreaza amintirile clipei.

Asadar,la un moment dat,fiecare dintre noi am fost acel ,,tot” din viata cuiva. Si stiam asta,ne placea,si speram sa fim acolo pentru eternitate. Imi pare rau, suntem atat de efemeri incat stelele rad noaptea de iluziile noastre. Se amuza de planurile noastre,de credintele noastre,de bataile inimii. Ele stiu ca noi suntem ca frunzele,purtati prin anotimpuri si cazuti,uscati,disparuti.

In viata acelei persoane nu vom ramane tot-ul. Dar vom ramane ceva,o umbra,o sclipire,un gand. Si asta este mai frumos decat orice. Sa stii ca ai pus o caramida la casa sufletului sau. Sa stii ca l-ai ajutat ce perdele sa-si puna in minte ori poate ce tablou sa agate pe peretele personalitatii. Toate aceste lucruri ce se pierd in timp, intre parantezele timpului uman par infinite. Ele capata valente indestructibile si isi largesc orizontul catre lumina si intuneric,foc si gheata, bun si rau,iubire si indiferenta.

Toti suntem o umbra in viata cuiva. Ramane la alegerea noastra daca vom fi o umbra placuta,creata de Soare,ori una din noptile Intunericului,care sa inspaimante si cea mai puternica fiinta.

3 thoughts on “Te-am ajutat sa-ti pui perdele si tablouri si poate chiar putina mobila in suflet..

  1. Dincolo de orice, atata vreme cat suntem o umbra in viata cuiva, buna sau rea, inseamna ca am insemnat sau insemnam ceva pentru acea persoana… Deci, scopul vietii este pe jumatate implinit – acela de a nu muri necunoscuti/neiubiti/nepretuiti/neimportanti…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s