Incotro curge siragul de zile ?

Incotro curge siragul de zile ?

Un articol fara poza.

Este joi.  Trecut de mijlocul saptamanii,deja ii simt sfarsitul. Miroase parca a ars. Nu stiu cum,ca afara sta sa ninga. Parca totul este in rezonanta cu un anume ceva despre care nu voi putea vorbi in vreun articol,vreodata. In ce consta frumusetea unui jurnal? In autocunoastere. Recitesti idei vechi, trairi prin care ai trecut si pe care mintea ta selectiva le-a uitat. Si e bine, parca redescoperi un alt om.

Nu am spus vreodata ca am un talent de a scrie. Doar am facut-o pentru ca ma face sa ma simt bine,ma face fericita. Si in conditiile date,nici ca m-ar interesa alta parere! Chiar si asa,in momentul in care iti tiparesti sufletul,devii vulnerabil. Oarecum. Devii vulnerabil doar daca cel care te citeste este destul de interesat(ca sa nu spun inteligent),incat sa treaca putin mai departe de cuvinte. Tocmai deaia nu ma sperii.

Omul are o dualitate fina. Fiecare este altfel,in functie de moment. Fiecare este unic,mereu,dar atat de comun incat este de prisos sa te crezi prea important. Este vorba de multe ucideri la mijloc. Multe stopari ori eufemizari. Pentru ca doar asa poti sa spui unele lucruri. De altele te cutrmuri doar gandindu-te la ele!

Incotro curge siragul de zile? Incotro apune soarele cand in privirea-ti se zareste luna ?

2 thoughts on “Incotro curge siragul de zile ?

  1. As spune ca spre infinit… cu plus. Dar nu o sa-l vedem niciodata. Toata viata e o cursa cu obstacole in care ravnim panglica aia colorata de la finish. Si apucam doar un crampei din ea. Uneori imi pare rau ca nu putem trai o viata plus inca una cat mai aproape de infinit.

    1. Si ce impliniti am fi daca am reusi sa atingem,pret de o clipa,infinitul ! Cred ca tuturor ne pare rau ca nu putem trai o viata plus inca una.. ^_^ O seara frumoasa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s