Cautam maini de care sa ne agatam mereu

Cautam maini de care sa ne agatam mereu

large

Oamenii sunt slabi. Nu sunt destul de puternici incat sa fie completi singuri. De aia ajungem sa pierdem numarul zilelor alergate in cautarea unor maini de care sa ne agatam. Ajungem sa privim in trecut si sa realizam cat de naivi am fost.

Cautam disperati maini de care sa ne agatam. Incercam sa ne salvam de noi prin ele,ca mai apoi sa incercam sa scapam din acea stransoare. Nu suntem constanti,nevoile ni se schimba. Ori,mai bine, cheful. Suntem schimbatori ca un vant dintr-o zi arida de vara. Nici macar nu stiu cum este acel vant.

Suntem paranoici. As duce totul la extrem si as spune chiar schizofrenici atunci cand vine vorba de alte maini. Ne imaginam ca au fost facute special pentru a ne completa spatiul dintre degetele noastre,ne imaginam ca sunt mainile cele mai puternice din lume,ca sunt bratele in care putem sa ne regasim, credem ca niste priviri ne pot potoli setea sufletului. Incepem sa visam. Suntem prosti. Incepem sa tot dam,si dam,si dam,ca mai apoi sa ramanem goi. Apoi ne vom chinui sa ne umplem interiorul,ne vom cauta,ne vom pierde, ne vom dilua,asa cum se dilueaza oarecare substanta banala.

Haide, lasa-ma putin sa asez furnicile . Astazi au avut multa energie si au cam facut mizerie. Nu stiu de ce continui sa ma prefac,inutil,ca am grija de ele ori ca exista. Miliarde de nopti nu ne ajung sa speram,sa ne facem planuri,sa ne facem proiectii,sa fim fericiti,sa zburam,sa zambim,sa iubim.  Infinit de zile nu ne ajung sa reusim,sa invatam,sa luptam,sa reusim,sa castigam,sa fim mai buni, sa evoluam, sa fim noi,cei care suntem cu adevarat.

Se spune ca noaptea totul este mai clar,mai sincer si mai usor. Fiecare monstru iese la suprafata si ne face sa ne deschidem sufletele. Fiecare inger paleste in intuneric,isi pierde aripile si aura. Fiecare demon a fost candva un inger.

Lasa-ma sa-ti fiu demon,ca inger nu pot sa-mi fiu nici macar mie.

Lasa-ma sa-fi fiu monstru, ca al meu am fost destul.

large (2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s