Ghid de utilizare al Nicoletei

Ghid de utilizare al Nicoletei

DSC00965

De ma iei, ia-ma asa cum sunt. Ia-ma cu depresiile mele, cu melancoliile mele, cu muzica mea, cu pasiunile mele. Ia-ma ca sa-mi vindeci zgarieturile, nu ca sa ma fortezi sa-ti promit ca nu imi voi mai face altele. Ia-ma pentru parul meu rosu, nu pentru ca intr-o zi o sa fiu iar satena. Ia-ma pentru ochii mei verzi bolnavi si nu pentru altele. Ia-ma pentru noptile pe care le pierd scriind, ia-ma pentru ciudateniile pe care ti le spun. Lasa-ma sa fiu a ta,in timp ce sunt A MEA. Sa nu fii egoist,te rog. Lasa-ma sa-mi apartin intai mie daca vrei sa-ti apartin. Nu pot sa ma despart de mine. Nu pot sa ma uit. Nu pot sa ma arunc si sa fiu doar pentru tine. Ia-ma pentru logica mea, ia-ma pentru incapatanarea mea, ia-ma pentru dificultatea persoanei mele, ia-ma pentru a ma face fericita, nu pentru a-mi pune piedici, restrictii, pentru a ma critica, pentru a-mi expune punctele slabe, pentru a incerca sa ma faci sa fiu altfel. Vreau sa dorm, lasa-ma sa dorm. Nu ti-ai pus niciodata semne de intrebare? De ce un om prefera sa doarma mai mult decat sa traiasca? Nu ti-ai pus niciodata semne de intrebare? De ce un om tace cand are atat de multe de spus? Nu face asta pentru ca nu are cuvinte, nu face asta pentru ca nu ar avea ce sa spuna ; doar stie ca nu rezolva nimic. Ia-ma pentru rasul meu si pentru timiditate, ia-ma pentru stangacii si nu iti propune sa ma ,,perfectionezi” tu. Nu te voi lasa.

De vrei sa ma iei, castiga-ma si apoi intreaba-ma de ce nu lupt pentru tine. Dar voi lupta. Voi fi acolo. Iar tu vei simti asta. Fa-ma sa-mi deschid inima si nu te voi lasa sa pleci de acolo. Fa-ma sa am incredere in tine si atunci iti voi povesti amintirile mele. Fa-ma sa ma simt bine langa tine si apoi nu voi mai avea retineri. Fa-ma sa plang de bucurie si sa rad fara incetare. Fa-ma sa zambesc. Fa-ma sa simt.

Cum pot sa fiu a ta cand tu nu esti cu adevarat al meu?Ia-ma pentru ceea ce sunt si eu iti promit ca voi ramane vesnic asa. Ia-ma pentru ce vrei tu sa faci din mine si iti promit ca nici nu ma vei avea.

large (5)

7 thoughts on “Ghid de utilizare al Nicoletei

  1. si cand o sa fii satena o sa te intrebe: cand te faci roscata??? pentru ca asa sunt baietii….daca te-a placut odata,te va place mereu,oricat de schimbata ai fi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s