Avem nevoie de o singura simtire ca sa credem in iubire, iar si iar

Avem nevoie de o singura simtire ca sa credem in iubire, iar si iar

large (2)

Se spune ca oamenii cauta in persoana de langa ei ceea ce le lipseste si se asteapta ca acea persoana sa ii faca sa se simta asa cum singuri nu reusesc sa o faca. De aceea dureaza atat de mult ca sa ne gasim persoana potrivita-daca o gasim. Nu am vrut sa spun sufletul pereche pentru ca ar fi prea exagerat. Insa persoana potrivita este acel om cu care te completezi,te intelegi-te intelege,il accepti-te accepta si daca va mai si apreciati, ati prins lozul cel mare.

Asadar, sa incercam sa facem o analiza a ,,Barbatului perfect”.

El trebuie sa fie puternic, sa reuseasca sa tina pe umerii lui toate zilele proaste ale ei,ar trebui sa stie sa omoare monstrii din noapte cu o singura mana, sa linisteasca vantul din furtuna inchizand geamul usor . Ar trebui sa transforme orice dezamagire intr-o fericire, sa potoleasca inima neascultatoare, sa-i mangaie visele si sa i le sustina. Sa fie cel care  e mereu acolo cand esti trista, nu neaparat cand esti fericita. Pentru ca el are grija ca tu sa stii ca se bucura deja pentru orice lucru bun care ti se va intampla . El este barbatul perfect pentru ca stie cum sa-ti completeze imperfectiunile, stie sa te stimuleze, stie sa te faca sa reusesti, sa iti doresti sa evoluezi alaturi de el.

El trebuie sa fie sensibil, sa stie sa puna muzica buna, sa se fereasca de partea urata a societatii, sa fie bland cu animalele si cu oamenii care au nevoie de un sfat, de un ajutor, de el. Sa fie politicos, dar nu sa taca atunci cand are ceva de spus. El isi va spune punctul de vedere, fara a jigni, fara a fi rautacios, fara a incerca sa convinga si sa manipuleze. Trebuie sa stie ca nimic nu este mai important decat o imbratisare in zilele in care totul pare ca se darama.

Sunt multe si totusi atat de putine. As putea sa continui cu o analiza a ,,Femeii perfecte”, insa subiectul ma depaseste. Nu stiu ce vrea un barbat, nu stiu ce gandeste si ce spera. Asa ca eu voi continua sa-mi imaginez si sa incerc sa fiu ceea ce trebuie. Ca nu reusesc, iertare. Mai am multe de invatat, multe pe care le voi culege in timp. Nu pot sa fortez nimic, nu pot sa invat din basme, nu pot sa invat din carti.

Totul se traieste, totul se simte.

large (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s