Ce am invatat pana acum de pe un site de matrimoniale

Ce am invatat pana acum de pe un site de matrimoniale

12376438_1526395314344510_6599487745013792462_n

Acum cateva luni am spus ca asta e, trebuie sa vad care-i treaba; de ce toata lumea o face si ce beneficii iti ofera. Zis si facut, in cateva clipe eram inregistrata pe un site de matrimoniale. Mi-am pus cateva poze decente, cu nimic iesite din comun, mi-am facut unele setari de securitate si am asteptat. Nu a durat mult si informatiile au aparut.

De ce isi fac oameni cont pe diferite site-uri? Pentru ca au nevoie de confirmari. Au nevoie sa primeasca like-uri, inimioare, cadouri , note sau mai stiu eu ce, ca sa-si hraneasca ego-ul. Nu te poti duce in oglinda si sa-ti spui ,,esti ok,arati binisor, sigur o sa fii fericit”. Nu, normal ca nu! Doar nu esti nebun. Asa ca incepi sa ,,agati” virtual. Vai, ce dragoste mare la un click distanta. Cum lucrurile nu sunt suficient de false, ne mai ascundem si in spatele unei alte varste, a altui nume, a altor pasiuni etc. Ce spune asta despre noi? Ca nu ne acceptam. Daca eu am 19 ani, de ce sa-mi pun 24? Poate in speranta ca exista un Fat-Frumos special care sigur ma va remarca si va spun e ,,bai , ce tare-i gagica asta, are si 24! “. Oricum, in spatele acestor profile se ascund oameni tristi.

De ce? Pentru ca oamenii fericiti nu au timp de vieti false, pe jumatate imprumutate sau infrumusetate. De ce e rau? Pentru ca ne obisnuim sa credem ca putem sa ignoram toate lucrurile rele, ca putem sa traim intr-o lume roz, fara rele. Iar cand realitatea ne loveste si cunoastem oamenii cu tot cu defecte, puncte slabe, fugim de rupem pamantul, cu frica-n san. Pentru ca nu suntem obisnuiti decat cu vietile perfecte pe care ne mintim ca le traim.

Evident, as fi egoista sa spun ca a fost singurul motiv pentru care am intrat pe acel site. Curiozitatea, fara indoiala, a fost cea mai mare. Nu puteam sa inteleg (nici acum nu o fac, desi am fost acolo), de ce unele persoane sunt in stare chiar sa plateasca pentru un astfel de cont pe matrimoniale. Nu ai fi tu, omule, mai fericit, daca de banii aia ti-ai face o mica bucurie? Nu-mi spune ca e o suma neinsemnata, ca tu te scalzi in bani. Daca voiai sa spui asta, mai bine lasa. Inseamna ca nu intelegi ce vreau sa spun prin ,,mica bucurie” si te-ai gandit doar la lucruri materiale. Asa ca suntem niste suflete superficiale, incurcate intr-un labirint virtual. Nu avem vieti de rezerva, omule! Avem doar o viata pe care trebuie sa o traim! Trebuie sa ne bucuram. Iar daca imi spui ca tu esti o inima singuratica si iti cauti sufletul pereche; ei bine; meriti sa ramai singur pe vesnicie. Iubirea vine de oriunde, iubirea este oriunde. Iubirea nu se cauta, ea se merita. Ea se lupta, se castiga, se intretine si, cel mai greu, se TRAIESTE. Iubirea este reala.

Si uite cum putem invata de la oricine.

3 thoughts on “Ce am invatat pana acum de pe un site de matrimoniale

  1. Trebuie să înveţi cum să-l seduci (nu-i greu, dupa cum arăţi), dar mai apoi trebuie să-l şi supui. La început e speriat, dar va înţelege că e spre binele lui când va simţi gheruţele, limba şi gura care-l scormonesc peste tot, aflat pradă a micii fiare care-l are în puterea ei. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s