,,Iubita mea cu foarte mari probleme”

,,Iubita mea cu foarte mari probleme”

3277.jpg

Nu știm cât durează iubirea; dacă poate să treacă peste timp, peste greutăți și nici nu știm dacă vom afla. Este atât de dificil să vezi clar, este atât de dificil să reușești să recunoști adevăratele sentimente.
Iar noi parcă ne destrămăm ca un fir de ață dintr-un pulover vechi, pe care îl credeam nemuritor.
Nu vreau să cred că nu vedem asta; nu vreau să pierd atâtea trăiri ce le credeam nemuritoare. Spune-mi că vezi și tu asta, spune-mi că simți!
Poate că avem prea multe capricii, poate am uitat de toate lucrurile mărunte, de atenție, de iubire.. doar că dacă am uitat de iubire.. mai bine uităm și de noi. Nu vreau un noi sec, nu vreau ca unul să tot ofere iar celălalt să tot primească.
În multe nopți stau și mă gândesc, privindu-te, dacă avem sentimente comune. Mă întreb dacă și tu îi mulțumești unei divinități că ne-am cunoscut ori dacă îți dorești să faci lucruri care să conteze pentru mine, pentru noi.
Și mă doare capul pentru că îmi pun mii de întrebi, caut răspunsuri fără sens, creez situații și caut rezolvări. Cum poți să rezolvi un suflet?! Ah, suntem profund superficiali, greșim exact așa cum am promit că nu o vom face. Greșim mult, greșim voit, greșim fără băgare de seamă. Uităm unul de celălalt, deși suntem în aceeași încăpere. Uităm că mai-nainte mâinile noastre se căutam și în întuneric. Uităm că puneam fericirea celuilalt în fața fericirii proprii. Cred că uităm să mai fim amândoi, o singură iubire a două persoane complet diferite ce speră să se contopească..la infinit.
Am uitat să ne iubim. Am greșit crezând că totul vine de la sine, iar acum poate e deja prea târziu.
Cum poți să rezolvi un suflet?
Îți iei o foaie, scrii problema, faci calcule. Ajungi să plângi în hohote pentru că cifrele nu te ajută. Nu te ajută nici cuvintele. Poți să-ți plângi în pumni ca să îți inunzi visele. Poți să plângi fără lacrimi ca să îți usuci promisiunile. Poți să plângi în tăcere ca să nu te audă nimeni. Numai că nu poți să plângi fără ca inima să te simtă.
Am dormit prea mult, hai să ne trezim și să luptăm..

2 thoughts on “,,Iubita mea cu foarte mari probleme”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s